Дніпро розірвало угоду про утилізацію сміття зі Львова

Читать на русском
У Дніпрі не прийматимуть сміття зі Львова, оскільки влада міста розірвала угоду про утилізацію твердих побутових відходів.
Фото: УНІАН

У Дніпрі не прийматимуть сміття зі Львова, оскільки влада міста розірвала угоду про утилізацію твердих побутових відходів.

Про це повідомили в Дніпровській міській раді у відповідь на інформаційний запит «Радіо Свобода», інформує «Слово і Діло».

«Договори на надання послуг у сфері поводження з відходами, які були укладені попереднім керівництвом комунального підприємства «Еко Дніпро» Дніпропетровської міської ради з львівськими підприємствами, з 12 вересня 2016 року розірвано», – зазначено в документі.

Скільки в Україні накопичилося сміття, що з ним робити даліНа даний момент в Україні накопичилося близько 36 млрд тонн сміття, з яких 1,6 млрд – токсичні і вкрай небезпечні відходи (елементи живлення, люмінесцентні лами, інше).

Уточнюється, що прийом твердих побутових відходів на полігоні «Правобережний» під Дніпром відбувається «виключно на договірних засадах».

У міськраді також повідомили, що договори на надання послуг у сфері поводження з відходами з підприємствами з інших регіонів України не укладалися.

Однак у департаменті транспорту та охорони навколишнього середовища міськради не повідомили, на яких умовах утилізували сміття зі Львова на полігоні, якими були тарифи та грошовий зиск для міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сміття зі Львова планують возити на миколаївське звалище.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: