Лещенко заявив, що за ним ведеться стеження

Читать на русском
Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що за ним та іншими антикоррупционерами стежать і прослуховують телефони.

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що за ним та іншими антикоррупционерами стежать.

Про це він заявив в ході брифінгу, який транслював телеканал «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«За нами, антикоррупционерами, ведеться незаконне стеження, наші телефони прослуховуються, ведеться незаконний збір інформації, конфіденційних даних», – повідомив Лещенко.

Квартирне питання: в яких депутатів хороми більші, ніж у Лещенка?Скандал із купівлею нерухомості, який виник навколо персони народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка, навів редакцію «Слово і Діло» на думку, а як з цим питанням ідуть справи в інших народних обранців?

«Все що відбувається з нами - результат тієї політики, яку сповідує президент. Стравлювати правоохоронні органи, СБУ, прокуратуру на борців з корупцією, на борців з тими, хто їх викриває», - зазначив депутат від БПП.

Оприлюднення інформації про купівлю квартири Лещенко назвав «вкиданням», який, за його словами був зроблений через кілька годин після здійснення угоди.

Як відомо, сьогодні НАБУ оприлюднило звіт щодо законності процедури придбання Лещенком квартири.

Нагадаємо, що Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м, про що свідчить довідка з держреєстру майнових прав на нерухоме майно. За поточними цінами на нерухомість у цьому районі, вартість такої квартири складає близько 7,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: