У Києві «обстріляли» російське посольство

Читать на русском
В ніч на 17 вересня невідомі демонстранти з антиросійськими гаслами обстріляли петардами та феєрверками посольство Російської Федерації у Києві.
Фото: tsn.ua

В ніч на 17 вересня невідомі демонстранти з антиросійськими гаслами «обстріляли» петардами та феєрверками посольство Російської Федерації у Києві.

Близько 20 осіб прийшли до посольства о першій годині ночі, інформує «Слово і Діло» з посиланням на tsn.ua.

Двоє демонстрантів у балаклавах тримали розгорнутий плакат із написом «Російські свині, тут вам буде сьогодні феєрверк, а завтра будуть Гради».

У Києві російське посольство закидали яйцямиСкандуючи «Надії свободу!» активісти закидали яйцями посольство Російської Федерації в Києві.

Таким чином невідомі протестували проти планів Росії провести вибори до Держдуми в окупованому Криму, які заплановані на 18 вересня.

Зазначається, що низка ЗМІ знали заздалегідь про акцію, тому на місці були присутні кілька знімальних груп. Виконавців акції не розголошують.

Варто зауважити, що будівля посольства на Повітрофлотському проспекті на даний момент не використовується для роботи дипломатів.

Нагадаємо, що результати російських виборів у Криму до Держдуми РФ не визнають в США та Данії. Також в Туреччині заявили, що вважають Крим частиною України. В той час як в Канаді повідомили, що не відправлятимуть своїх спостерігачів на «вибори» на півострів.

В ніч на 17 вересня невідомі демонстранти з антиросійськими гаслами обстріляли петардами та феєрверками посольство Російської Федерації у Києві.
Фото: tsn.ua

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: