Луценко та Аваков відмовились дискутувати з Лещенком про корупцію

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко не захотів брати участь в панелі Боротьба з корупцією на зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, оскільки в події братиме участь нардеп Сергій Лещенко.
Фото з відкритих джерел

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не захотів брати участь в панелі «Боротьба з корупцією» на зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії, оскільки в події братиме участь нардеп «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко.

Про це у Facebook написала прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган, повідомляє «Слово і Діло».

Луценко не зміг спростувати звинувачення в корупції в ГПУСтаном на 17 серпня 2016 генеральний прокурор Юрій Луценко не зміг довести непричетність колишнього заступника глави ГПУ Даниленко до незаконної діяльності компанії «БРСМ».

«Генеральний прокурор Юрій Луценко, як і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, відмовився від участі в панелі «Боротьба з корупцією» на 13-й щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії з моральних причин, оскільки третім учасником даної панелі є народний депутат Сергій Лещенко», – написала вона.

Речниця Луценка розповіла, що генпрокурор вважає «непристойним і неприйнятним говорити про боротьбу із корупцією разом із Лещенком».

Нагадаємо, що Лещенко придбав квартиру в центрі Києва площею 192 квадратних метра. Елітне житло оцінили у 7,5 млн грн. Лещенко заявив, що він позичив частину грошей на помешкання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: