Вартість тарифів на електроенергію може суттєво знизитися – Насалик

Читать на русском
Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик заявив, що вартість електроенергії в Україні може суттєво знизитися з лютого-квітня 2017 року.
Ігор НасаликФото: УНІАН

Вартість електроенергії в Україні може суттєво знизитися з лютого-квітня 2017 року.

Про це сьогодні на засіданні комітету Верховної Ради заявив міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик, інформує «Слово і Діло».

Тарифи на електроенергію: як зміняться ціни з вересня?В Україні було заплановано шість етапів підвищення тарифів на електроенергію, чотири з яких вже відбулися.

«Можливо, на мене й буде сваритися Дмитро Володимирович Вовк (голова НКРЕКП – Ред.), але я вам скажу, що ми розглядаємо питання, що починаючи з лютого, березня й квітня наступного року піде не підвищення цін на електроенергію, а будуть суттєве знижені ціни на електричну енергію. Це вже буде робота нового Міністерства», – розповів він.

Зазначимо, раніше Насалик обіцяв, що до жовтня 2016 року тарифи на газ не підніматимуть.

Нагадаємо, колишній член Нацкомісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Андрій Герус підрахував, що тариф на електроенергію в серпні зріс на 18% порівняно з червнем, що вилилося в 707,8 млн грн переплати лише за один місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: