У Києві запустили інтерактивну карту, яка показує законність забудови – Кличко

Читать на русском
Таким чином київська міська влада прагне вирішити питання про незаконні забудови в столиці.

У Києві створили інтерактивну карту законності будівництва. Всі бажаючі можуть перевірити наявність необхідних дозвільних документів на будівництво в столиці на сайті КМДА.

Про це повідомляють у прес-службі київського мера Віталія Кличка, передає «Слово і Діло».

На сайті КМДА діє сервіс містобудівного кадастру Києва, де кияни можуть з'ясувати, чи має будівництво необхідні дозвільні документи.

«Це інтерактивна карта, на якій позначені всі будівельні майданчики, які є в Києві – законні та незаконні. Будь ласка, звертайтеся й перевіряйте», – заявив Кличко.

Крім того, сьогодні Кличко провів зустріч із керівниками будівельних компаній, після якої відбулося підписання меморандуму. Серед зобов'язань, які взяли на себе будівельники, є вимога своєчасного й повного інформування киян щодо будівництва, а також обов'язкового розміщення біля будівельних майданчиків усієї інформації та дозвільних документів на зведення об'єкта.

У столиці обрали нового головного архітектораКонкурсна комісія визначила переможця серед кандидатів, які претендували на посаду головного архітектора міста Києва. Ним став Олександр Свистунов.

Нагадаємо, вчора активісти, забудовник і міська влада дійшли згоди щодо будівництва торгового центру поблизу станції метро «Героїв Дніпра». Тоді забудовника зобов'язали надати копії всіх дозвільних документів на будівництво голові райдержадміністрації та голові ініціативної групи в певний термін.

Відзначимо, що в Києві підписали меморандум про співпрацю із забезпечення законності, правопорядку та взаєморозуміння з громадськістю на будівельних майданчиках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: