Рада ЄС затвердила індивідуальні санкції проти росіян

Читать на русском
Санкції продовжені проти людей та організацій, яких в ЄС вважають відповідальними за порушення територіальної цілісності України й шкоди її суверенітету.

Рада ЄС затвердила узгоджені 7 вересня постпредами країн Євросоюзу пропозиції про продовження на 6 місяців (до 15 березня 2017 року) індивідуальних санкцій щодо російських та українських фізичних і юридичних осіб.

Відповідне рішення було ухвалено в четвер, 15 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Рада ЄС ухвалила рішення про затвердження узгодженої 7 вересня постпредами країн Євросоюзу пропозиції про продовження на 6 місяців (до 15 березня 2017 року) індивідуальних санкцій щодо 146 російських і українських фізичних та 37 юридичних осіб.

Меркель не бачить причин для скасування санкцій проти РосіїКанцлер Німеччини Ангела Меркель не бачить причин для скасування санкцій проти Росії, оскільки Москва не виконала свої зобов'язання в рамках Мінських угод.

До цього списку входять люди та організації, яких в ЄС вважають відповідальними за порушення територіальної цілісності України й шкоду її суверенітету. Санкції полягають у заморожуванні банківських активів у країнах Євросоюзу та забороні на видачу віз для поїздок до держав ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: