Голова правління «Інтера» подав у відставку

Читать на русском
Голова правління телеканалу Інтер залишив посаду за власним бажанням. З 15 вересня новим головою призначається Катерина Шкуратова.
Єгор Бенкендорф

Голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф залишає посаду за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу, передає «Слово і Діло».

«З 15 вересня 2016 року головою правління телеканалу «Інтер» призначається Катерина Шкуратова. Єгор Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами», – йдеться в повідомленні.

«Інтер» у вогні: соцмережі відреагували на підпал телеканалуУ соціальних мережах політики й блогери намагаються з'ясувати, хто винен у підпалі телеканалу Інтер.

Як повідомляють ЗМІ, Катерина Шкуратова 20 років працює на телебаченні, до теперішнього часу була членом правління телеканалу «Інтер», виконавчим продюсером телеканалу та очолювала найбільшу продакшн-компанію «Інтер Медіа Груп ТОВ «07 Продакшн».

Раніше повідомлялося, що компанія «Національні інформаційні системи», яка виробляє новинний контент для телеканалу «Інтер», не планує змінювати редакційну політику.

Нагадаємо, 4 вересня група молодих людей напала на організацію «Національні інформаційні системи», яка виробляє для «Інтера» новини. Причиною вони назвали проросійський та антидержавний характер цих новин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: