У НАЗК розкрили подробиці поданих е-декларацій

Читать на русском
У Нацагентстві з питань запобігання корупції розповіли, що станом на сьогодні лише один депутат та один заступник міністра подали е-декларації.

За 14 днів роботи системи електронного декларування загалом подали 263 електронних декларації, серед яких лише дві належать народному депутату та заступнику міністра.

Такі дані на своїй сторінці в Facebook опублікував заступник глави Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький, повідомляє «Слово і Діло».

«Станом на 14:20 14 вересня 2016 року до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подано 263 електронних документи», – написав Радецький.

За його словами, з 263 документів 154 – це щорічні декларації за 2015 рік. Заступник голови НАЗК розповів, що з 154 декларацій дві належать народному депутату та заступнику міністра.

«154 – щорічні декларації за 2015 рік (голови судів та судді – 21; керівники апарату та заступники керівників апарату – 9; прокурори та заступники прокурорів – 16; голови районних рад, голови обласних державних адміністрацій, голови міських рад та їхні заступники – 4, по одній – заступник міністра та народний депутат, решта – 102)», – зазначив він.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити доступною інформацію про доходи та витрати чиновників і державних службовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: