Країни пострадянського простору не отримали послів з України

Читать на русском
У період з 22 серпня до 13 вересня 2016 року Президент України Петро Порошенко призначив послів у Лівані та Турецькій Республіці.
Павло Клімкін

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що найближчими днями в двох країнах пострадянського простору відбудуться призначення послів України.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало 22 серпня 2016 року.

Як повідомляють наші аналітики, в період з 22 серпня до 13 вересня 2016 року Президент Петро Порошенко призначив Ігоря Осташа надзвичайним і повноважним послом України в Ліванській Республіці (№351/2016), а Андрія Сибігу – в Турецькій Республіці (№346/2016).

Нагадаємо, що в Україні посли призначаються Президентом за поданням міністра закордонних справ.

Відповідні укази розміщені на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України. Згадки про укази про призначення послів України в країнах пострадянського простору відсутні. Таким чином, ця обіцянка очільника українського МЗС отримує статус «не виконано».

«Слово і Діло» зафіксувало 31 обіцянку міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, 11 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 35%. Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: