В «Укроборонпромі» назвали суму, заощаджену на держзакупівлях із початку року

Читать на русском
За період з 1 січня до 31 серпня 2016 року Укроборонпрому вдалося досягти економії в розмірі 338,6 мільйона гривень.

Державний концерн «Укроборонпром» заощадив третину мільярда гривень за 8 місяців 2016 року завдяки електронним торговим майданчикам.

Про це повідомив заступник генерального директора з розвитку ДК «Укроборонпром» Артур Херувімов, передає «Слово і Діло».

«Укроборонпром» першим серед міністерств, відомств і державних підприємств запровадив систему електронних торгів і ми впевнено говоримо про успіхи використання цієї інновації. Завдяки використанню цієї системи в період з 1 січня до 31 серпня 2016 року вдалося досягти економії в розмірі 338,6 мільйона гривень», – заявив він.

Херувімов також додав, що лише за серпень цього року використання інноваційної системи закупівель дозволило зберегти 38,9 тис. грн.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє не продавати «Укроборонпром»Сказано 4 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Концерн розміщує тендери на різних електронних майданчиках, в тому числі й на сервісах системи ProZorro. За весь час використання системи електронних торгів «Укроборонпром» заощадив 654 млн грн.

Нагадаємо, центральні органи влади України з 1 квітня перейшли на систему електронних держзакупівель на базі платформи ProZorro.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що керівники областей, що не перейдуть на електронні закупівлі через систему ProZorro з 1 серпня, мають бути звільнені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: