Заступник глави Держрезерву подав у відставку

Читать на русском
Олег Прокопчук подав у відставку з посади першого заступника голови Державного агентства резерву України. Причини відставки поки невідомі.
Заступник голови Державного агентства резерву України Олег Прокопчук

Заступник голови Державного агентства резерву України Олег Прокопчук написав заяву про свою відставку.

Про це повідомили в прес-службі відомства, не уточнивши причини відставки чиновника, передає «Слово і Діло».

«Олег Прокопчук подав у відставку з посади заступника голови Державного агентства резерву України. Про це він офіційно заявив на плановій нараді в Держрезерві», – йдеться в повідомленні.

«Переді мною як першим заступником була поставлена основна задача допомогти очистити систему від нечистих на руку людей, повернути борги та підготувати нове законодавство. Вважаю, що багато чого вдалося зробити за цей рік, а саме – стабілізувати діяльність відомства, незважаючи на протистояння, а часом і реальні загрози... Разом із тим, межа моїх можливостей працювати фактично як волонтер, на жаль, закінчується», – раніше прокоментував Прокопчук своє рішення в Facebook.

У Держприкордонслужбі відзвітували про хід антикорупційної програмиУ Державній прикордонній службі України розповіли про хід програми боротьби з хабарництвом на кордоні.

Прес-служба навела коментар голови Держрезерву Вадима Мосійчука, який зазначив, що триває планова робота з реформування системи відомства. Зокрема, незабаром у відомстві з'явиться новий штатний розпис європейського зразка.

Як повідомлялося раніше, державний аудит виявив порушення на суму близько 28 мільйонів гривень під час ревізії Держрезерву. Кабмін вирішив провести службове розслідування за фактами неналежного виконання посадових обов'язків голови Держрезерву Вадимом Мосійчуком.

Нагадаємо, 31 серпня Кабінет міністрів ініціював службове розслідування за фактами неналежного виконання службових обов'язків керівництвом Державного агентства резерву України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: