«Укравтодор» відмовляється від міжнародного контролю якості дорожніх робіт

Читать на русском
Укравтодор відмовився від міжнародного контролю якості виконання дорожніх робіт у країні через угоду зі Світовим банком.

Державне агентство «Укравтодор» відмовилося від міжнародного контролю якості дорожніх робіт.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній директор департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку автомобільних перевезень Міністерства інфраструктури Роман Хміль, передає «Слово і Діло».

Він зазначив, що раніше існувала домовленість зі Світовим Банком, що будуть сплачені незалежні міжнародні дорожні консультанти, які з 2016 року вийдуть на наші дороги й будуть контролювати все до копійки.

Омелян анонсував індустріальну стратегію до 2030 рокуУ Міністерстві інфраструктури України розгорнули роботу над проектом національної стратегії транспортної інфраструктури та індустрії України до 2030 року.

«Німці, австрійці, американці, поляки, литовці готові були контролювати наш Автодор і на це ми знайшли гроші», – написав Хміль.

«Омелян із Барахом (міністр інфраструктури Володимир Омелян та в. о. голови «Укравтодору» Євген Барах – Ред.) вирішили, що це недоцільно. Автодор руками свого дочірнього підприємства «ДорЦентр» проконтролює краще», – зазначив Хміль.

«А щоб контроль був ідеальним, призначають головою «ДорЦентру» Віталія Батурина, звільненого з посади глави Одеського облавтодору за «недоліки в роботі», – підсумував він.

Раніше повідомлялося, що «Укравтодор» контролюватиме стан доріг та виконання ремонту з допомогою фотофіксації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: