Україна виборола «срібло» на шаховій олімпіаді

Читать на русском
Україна посіла друге місце в загальнокомандному заліку на Всесвітній шаховій олімпіаді в Баку.

Чоловіча збірна України за підсумками Всесвітньої шахової олімпіади в Баку виборола «срібло», поступившись США лише за додатковими показниками.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані порталу Chess-Results.com.

Україна та США набрали по 20 командних очок, Росія – 18. До п'ятірки лідерів також увійшли команди Індії та Норвегії.

Відзначається, що жіноча збірна України взяла бронзові медалі, набравши зі збірною Польщі 17 очок, але, як і чоловіча збірна, поступилася за додатковими показниками.

«Золото» жіночої шахової олімпіади взяли китаянки, набравши 20 командних очок. До п'ятірки найкращих також увійшли команди Росії та Індії.

Олімпійські призові: на скільки «схуднув» український бюджет після Ріо2 золоті, 5 срібних та 4 бронзових нагороди – такий здобуток українських олімпійців у Ріо-де-Жанейро. Слово і Діло підрахувало, скільки вони коштували країні.

Нагадаємо, що складний стрибок українського спортсмена Ігоря Радивілова офіційно занесений до міжнародних правил спортивної гімнастики під назвою The Radivilov.

Раніше радник міністра молоді та спорту Павло Булгак написав, що голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не має права давати принизливі оцінки виступам збірної України на Олімпійських іграх.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: