Розенко розповів, скільки закладено в Бюджеті-2017 на субсидії

Читать на русском
Розмір субсидій збільшується через те, що кількість субсідіантів за рік зросла й в опалювальний сезон може досягти 9 мільйонів домогосподарств.

Кабінет міністрів України має намір передбачити в Державному бюджеті на 2017 рік не менше 52 млрд грн на житлові субсидії.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко в ефірі телеканалу NewsOne в понеділок, передає «Слово і Діло».

«До Бюджету 2016 року в нас закладено близько 40 млрд грн. У зв'язку з тим, що число субсідіантів збільшиться, на 2017 рік цифра буде закладена на рівні не менше 52 млрд грн», – сказав він.

Віце-прем'єр повідомив, що наразі субсидії отримують 5,5 млн домогосподарств, а в опалювальний сезон їх число може збільшиться до 9 млн.

Нагадаємо, 27 липня 2016 року Павло Розенко пообіцяв, що в Державному бюджеті 2017 року на субсидії буде передбачено не менше 45 мільярдів гривень.

Порошенко направив 5 мільярдів гривень на субсидіїПрезидент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», згідно з яким на субсидії для малозабезпечених громадян спрямовується понад 5 млрд грн.

Раніше Павло Розенко запевнив, що грошей, які зафіксовані в Державному бюджеті, вистачить для того, щоб надати субсидії всім, хто в результаті підвищення тарифів буде потребувати допомоги від держави.

«Слово і Діло» зафіксувало 89 обіцянок віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, 40 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 45%. Із повним переліком обіцянок Розенка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: