Бойовики вирізали на металобрухт шахтоуправління в Первомайську

Читать на русском
Окупанти використовують режим тиші в цілях власного збагачення шляхом знищення промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Бойовики 6-го окремого механізованого полку (Кадіївка) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ демонтували залишки обладнання та металоконструкцій на металобрухт у ВАТ «Первомайське шахтобудівельне управління».

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства Оборони України, передає «Слово і Діло».

«З 5 вересня ц. р. частина особового складу 6-го окремого механізованого полку (Кадіївка) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ, яка була відведена з передових позицій в тил, спрямована для проведення демонтажу залишків обладнання та розрізання залишків металоконструкцій (перш за все вагонеток) на металобрухт у ВАТ «Первомайське шахтобудівельне управління» (Первомайськ, вул. Робоча), а також ТОВ «Інтер-інвест вугілля» (колишня шахта ім. В. Р. Менжинського, н. п. Первомайськ, вул. Жукова, 15).

Максим ЄфімовНародний депутат України
Єфімов обіцяє розвивати існуючі та будувати нові підприємства в КраматорськуСказано 19 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Таким чином, окупаційне командування використовує «режим тиші» з метою власного збагачення шляхом знищення промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях сходу України.

У липні повідомлялося, що в селищі Чорнухине зафіксований випадок розпилу інфраструктури тимчасово окупованих територій сходу України на металобрухт. Об'єктом мародерів стало обладнання виробничих цехів і матеріальних засобів Чорнухинської виправної колонії №23 та Донецького заводу хімічних реактивів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: