Мельничука можуть оголосити у розшук, бо він втік – Аваков

Читать на русском
Екс-глава Київської ОДА Максим Мельничук втік під час затримання посередника у хабарництві та може бути оголошений у розшук. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков.
Максим МельничукФото з відкритих джерел

Екс-глава Київської ОДА Максим Мельничук втік під час затримання посередника у хабарництві та може бути оголошений у розшук.

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Рішення про ступінь його (Мельничука – Ред.) причетності і, відповідно, вжиття заходів з розшуку, буде ухвалено за фактом аналізу проведених обшуків та оперативних матеріалів судом. Розшук не виключений», – розповів міністр.

Він зазначив, що Мельничук утік в момент затримання посередника у хабарництві. Наразі слідству невідомо про його місцеперебування.

Звільнений губернатор Київської області зникДружина екс-голови Київської облдержадміністрації Галина Мельничук не знає, де перебуває її чоловік. Вона написала відповідну заяву про зникнення Мельничука у поліцію.

Нагадаємо, учора затримали за хабарництво заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любко.

Слідство вивчає роль в цьому злочині глави ОДА Максима Мельничука, який кілька днів тому терміново подав у відставку. Сьогодні стало відомом, що Президент Петро Порошенко його звільнив з посади.

Пізніше дружина Мельничука заявила про його зникнення та повідомила, що у їх помешканні провели обшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: