Раді пропонують заборонити фотографувати диких тварин

Читать на русском
Парламенту пропонують заборонити фотографувати диких тварин у містах і населених пунктах, окрім зоопарків, дельфінаріїв, цирків і виставок.
Фото з відкритих джерел

Парламенту пропонують заборонити фотографувати диких тварин у містах і населених пунктах, окрім зоопарків, дельфінаріїв, цирків і виставок.

Про це йдеться на сайті парламенту, інформує «Слово і Діло».

З такою пропозицією виступив комітет Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Законопроектом пропонується збільшити розмір штрафу за порушення правил використання об'єктів тваринного світу та заборонити комерційну фотозйомку диких тварин.

На Закарпатті затримали 17 вагонів лісу, які йшли в ЄвропуУжгородський суд заарештував 17 вагонів лісу в зв'язку з невідповідністю реального вантажу даним у декларації.

Стягнення для посадових осіб за порушення правил використання об'єктів тваринного світу пропонують залишити без змін.

«Отже, в разі затвердження законопроекту громадяни нестимуть більш сувору відповідальність за вчинення того ж правопорушення, ніж посадові особи», – йдеться у повідомленні.

Члени Комітету наголосили, що недоліки законопроекту можуть бути усунені під час його підготовки в комітеті до другого читання.

Нагадаємо, що керівником Держцирку хочуть призначити мисливця Сергія Кабакова. Захоплення чоловіка викликає занепокоєння у захисників тварин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: