Лещенко передасть договір про позику у НАБУ, але не оприлюднить

Читать на русском
Народний депутат від БПП Сергій Лещенко обіцяє передати договір позики грошей на покупку квартири в НАБУ, але не буде публічно його оприлюднити.

Народний депутат від «БПП» Сергій Лещенко пообіцяв передати в Національне антикорупційне бюро договір про позику грошей на покупку квартири у засновника видання «Українська правда» Олени Притули, однак не оприлюднить його публічно.

Про це він розповів в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Нардеп зазначив, що не буде оприлюднювати договір, щоб уникнути тривалих обговорень.

«Звичайно, є договір. Ці документи будуть передані у НАБУ. Це професійний незалежний орган, який буде розслідувати. Я не хочу робити з цього «Санта Барбару», щоб це обговорювали, ялозили місяцями або роками», — сказав він.

Лещенко зазначив, що темою з його квартирою маніпулюють люди, відносно яких він проводив антикорупційні розслідування.

«Ті ж самі депутати «Народного фронту», той же Княжицький, той самий Мартиненко, представники «БПП», вони об'єдналися і просто намагаються мене знищити репутаційно для того, щоб мої викриття в очах суспільства не мали ваги. Але люди повинні розуміти, що у мене є особисте життя, є людина, яку я люблю і намагаюся забезпечити у житті все можливе», — додав Лещенко.

Як раніше повідомлялося, Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метра в новобудові в центрі Києва.

Пізніше нардеп попросив НАБУ провести перевірку придбання їм квартири.

Нагадаємо, «Народний фронт» і «Радикальна партія» закликали Національне антикорупційне бюро перевірити на факт корупції придбання квартири депутатом від «БПП» Сергієм Лещенком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: