Apple представила iPhone 7

Читать на русском
7 вересня в каліфорнійському місті Купертіно корпорація Apple Inc. представила свої новинки – смартфони iPhone 7 і 7 Plus.

Корпорація Apple на своїй щорічній презентації, яка пройшла в Сан-Франциско, представила смартфони iPhone 7 і iPhone 7 Plus.

Про їхні характеристики розповів менеджер компанії з міжнародного маркетингу Філ Шеллер, передає «Слово і Діло».

Як і у випадку з двома попередніми поколіннями, модель буде представлена в двох варіантах – звичайному та збільшеному, iPhone 7 Plus, яка також отримала дві камери. Одна буде ширококутною, а друга – з двократним оптичним збільшенням.

Нові айфони будуть позбавлені стандартного 3,5-мм роз'єму для навушників. Тепер користувачі будуть змушені будуть користуватися перехідником на Lightning-порт або купувати спеціальну гарнітуру – або Lightning-навушники, або бездротові Bluetooth-навушники.

Виробники також відмовилися від 16-гігабайтної, найдешевшої версії смартфонів. Тепер мінімальна пам'ять на пристроях становитиме 32 гігабайта.

Ще одним нововведенням смартфонів стала водонепроникність, якою також наділені найближчі конкуренти Apple – Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge.

Продажі в США та Європі стартують 16 вересня, а попередні замовлення відкриваються вже сьогодні. Оскільки Україна не входить до «першої хвилі» продажу, в нас новинку чекають на початку-середині жовтня.

Зазначимо, що 32-гігабайтний iPhone 7 буде коштувати 649 доларів, iPhone 7 Plus із таким самим об'ємом пам'яті – 749 доларів.

Раніше повідомлялося, що корпорація Apple проведе презентацію новинок і представить новий смартфон iPhone та iPhone Plus нового покоління в першій декаді вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: