На Закарпатті зупинили контрабанду сигарет на півмільйона гривень

Читать на русском
Із незаконного обігу вилучено 10,5 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України з наклеєною стрічкою Д'юті фрі онлі.

У Закарпатській області затримано партію тютюнових виробів без акцизних марок на суму 450 тис. грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби України.

«Співробітники податкової міліції та митниці ДФС у Закарпатській області на митному посту «Лужанка» в зоні митного контролю затримали автомобіль Mercedes Sprinter, який намагався вивезти до Угорщини з приховуванням від митного контролю тютюнові вироби», – йдеться в повідомленні.

В результаті з незаконного обігу вилучено 10,5 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку України з наклеєною стрічкою «Д'юті фрі онлі» (190 тис. грн.) і автомобіль (260 тис. грн.) загальною орієнтовною вартістю 450 тис. грн.

За цим фактом внесено відомості про скоєння кримінального злочину, передбаченого ст. 204 КК України, за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Нагадаємо, народний депутат Валерій Пацкан буде вимагати притягнення до відповідальності тих, хто причетний до контрабанди в Закарпатській області.

Як повідомлялося раніше, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль пообіцяв підготувати законопроект про відновлення кримінальної відповідальності за контрабанду підакцизних товарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: