Глави МЗС Німеччини і Франції відвідають Україну

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр і його колега з Франції Жан-Марк Ейро приїдуть з робочими візитами наступного тижня в Україну.
Фото: Global Look Press

Наступного тижня в Україну з робочими візитами приїдуть міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр і його колега з Франції Жан-Марк Ейро.

Про це заявив Штайнмайєр на неофіційній зустрічі міністрів закордонних справ ОБСЄ в Німеччині, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Глави МЗС Німеччини і Франції хочуть поговорити про більш широкі переговори в «нормандському форматі» за участі Російської Федерації, а саме чи відбудеться ця зустріч і коли.

Німеччина, Франція та Польща активізують «веймарський формат»Німеччина, Франція й Польща посилять співпрацю у веймарському форматі. Таку заяву зробили міністри закордонних справ країн Веймарського трикутника.

Раніше російський президент Володимир Путін підтвердив повернення до «нормандського формату» для припинення бойових дій на Донбасі.

Зазначимо, що у Норвегії Штайнмайєр заявляв, що сподівається на нову постанову про припинення вогню на Донбасі, яке ОБСЄ складе найближчим часом.

Нагадаємо, що в Адміністрації Президента припустили, що зустріч «нормандської четвірки» пройде в Берліні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: