У ДП «Антонов» поділилися планами про постачання Ан-148 ЗСУ

Читать на русском
Антонов забезпечить складання трьох Ан-148 для потреб ЗСУ, перший літак буде переданий у 2017 році, передача інших залежатиме від фінансування.
Ан-148-100

ДП «Антонов» має намір підписати контракт із Міноборони України на будівництво трьох модернізованих Ан-148-100 до кінця року.

Про це повідомив президент ДП «Антонов» Олександр Коцюба журналістам у Києві в середу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До кінця року ми вийдемо на підписання контракту на будівництво трьох Ан-148 для Міністерства оборони», – сказав він.

Коцюба уточнив, що в рамках держзамовлення для військових будуть побудовані штабний, морський патрульний і санітарний варіанти Ан-148.

«Передача замовнику першого літака запланована на 2017 рік. Терміни передачі ще двох літаків залежатимуть від фінансування», – зазначив він.

«Антонов» зніме із себе відповідальність за безпеку російських Ан-124 «Руслан»Державне підприємство «Антонов» зніме із себе всю відповідальність за забезпечення безпечної експлуатації Ан-124-100 «Руслан» у разі їх виведення з-під нагляду підприємства.

Як повідомлялося раніше, на потужностях ДП «Антонов» у Києві наразі будується 10 літаків, всього компанія має 18 твердих замовлень.

Нагадаємо, Мінпромторг РФ висловив готовність обговорити з українським держпідприємством «Антонов» купівлю ліцензії на виробництво літака Ан-140.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: