Кабмін планує продати поки заборонені до приватизації держпідприємства

Читать на русском
Кабінет міністрів України розширив список об'єктів, які будуть виставлені на продаж у 2016-2017 роках, після виключення Верховною Радою зі списку заборонених до приватизації.

Кабінет міністрів України розширив список об'єктів, які будуть виставлені на продаж в 2016-2017 роках, після виключення Верховною Радою зі списку заборонених до приватизації.

До цього спику входять, зокрема, держпідприємства «Артемсіль», «Укрспирт», науково-виробниче підприємство «Більшовик» і Львівський державний ювелірний завод, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням «Інтерфакс-Україна».

Відповідні зміни закріплені постановою Кабінету міністрів №588 від 31 серпня, оприлюдненими на його сайті.

Згідно з документом, до списку також включені ПАТ «Науково-технічний комплекс «Електронприлад», ДП «Завод порошкової металургії», ПАТ «Черкаський приладобудівний завод», єдиний майновий комплекс ДП «Азовський судноремонтний завод», ДП «Укрінтеравтосервіс».

В оновленому переліку також вісім регіональних держпідприємств з видобутку торфу, ДП «Харківський електромеханічний завод», Мелітопольський завод «Гідромаш», корпорація «Київський інститут автоматики», ПАТ «Хімтекстильмаш», 60,888% ПАТ «Український НДІ вогнетривів» ім. Бережного, 72,692% ПАТ «Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування», ВАТ «Укрцинк».

Крім того, в ньому ціла низка державних НДІ у сфері авіаційної промисловості, титану, феросплавів, азотної промисловості й органічного синтезу, вагонобудування, вуглехімії, коксохімії, гірничорудної та текстильно-галантерейної промисловості та інших.

Як раніше відзначив глава Фонду держмайна Ігор Білоус, загалом до переліку внесено 110 позицій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: