Прикордонники розповіли, скільки бойовиків спіймали з початку року

Читать на русском
Під час останніх затримань було знешкоджено чотири особи, причетних до діяльності НЗФ: троє затримані в Слов'янську, ще одна – в Маріуполі.

Державна прикордонна служба України з початку року виявила й затримала 82 особи, які брали участь у діяльності незаконних збройних формувань або допомагали їм.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook помічник голови Держприкордонслужби, речник відомства Олег Слободян, повідомляє «Слово і Діло».

«З початку року прикордонники на КПВВ або в населених пунктах уздовж зони АТО виявили та затримали 82 людини, які брали участь або сприяли діяльності НЗФ», – написав він.

За його даними, напередодні прикордонники спільно з Національною поліцією затримали 4 особи, причетних до діяльності НВФ: троє затримані в Слов'янську, ще одна – в Маріуполі.

Держприкордонслужба не пустила більше 300 тисяч гривень на окуповану територіюДержавна прикордонна служба України спільно з ДФС перешкодили вивезенню більше 300 тисяч гривень на окуповану територію.

Як повідомлялося раніше, керівництво Генічеського району Херсонської області посилює частини протиповітряної оборони ЗСУ на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

Нагадаємо, що з січня до травня Державна прикордонна служба України відмовила у в'їзді на територію України понад тисячі громадян Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: