Що встиг на посаді голови Київської ОДА Максим Мельничук

Читать на русском

Вчора, 6 вересня, стало відомо про намір піти з посади голови Київської обласної держаної адміністрації Максима Мельничука. Як виявилося, голова столичного регіону написав заяву на відставку ще 1 вересня, однак відомо про неї стало лише тепер. У зв’язку з цим «Слово і Діло» вирішило нагадати, які обіцянки за цей час встиг дати голова КОДА і що з обіцяного йому вдалося виконати.

Мельничук очолює столичну облдержадміністрацію з 3 лютого поточного року. За 7 місяців роботи на посаді він роздав 20 обіцянок. Із них виконати встиг лише одну, та й та має суто комерційне спрямування – про розширення логістичного центру «Калинівка» компанії «Епіцентр К». Ще одна обіцянка Мельничука за цей час встигла перейти у статус невиконаних. Ідеться про відкриття центру адміністративних послуг «Готово», яке мало відбутися в травні цього року, проте весь час відкладалося й було здійснене лише наприкінці серпня.

Ознайомитися з тим, що ще наобіцяв жителям області Мельничук за час перебування на посаді, можна в його досьє на «Слові і Ділі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: