Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок Кабміну

Читать на русском

У період з 31 серпня по 6 вересня члени Кабінету міністрів України роздали 12 обіцянок. За цей час уряду вдалося виконати 3 зобов'язання і стільки ж провалити. «Слово і Діло» пропонує вашій увазі традиційний дайджест обіцянок українського уряду.

Три виконаних обіцянки стосувалися сканадально електронного декларування, довгоочікуваного приватизації і опорних шкіл. Так, про е-декларуванні обіцянку давав міністр закордонних справ Павло Клімкін; розширити список підприємств, які будуть приватизовані – зобов'язався прем'єр-міністр Володимир Гройсман; ну а відкрити 139 опорних шкіл обіцяла профільний міністр Лілія Гриневич.

Водночас, невиконані обіцянки належали наступним членам Кабміну: міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, який не зміг повністю оновити скандально відомий Кривоозерський відділ поліції в Миколаївській області; міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику – направив гроші на погашення боргів по зарплатах шахтарів, але вони не дійшли; і міністру культури Євгену Нищуку, який не встиг за літо оголосити місто, в якому буде проведе Євробачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: