У «БПП» закликають обмежити депутатську недоторканність

Читать на русском
Депутат від Блоку Петра Порошенка Володимир Ар'єв запропонував у четвер проголосувати за законопроект про обмеження недоторканності депутатів Верховної Ради.
Володимир Ар'євФото: УНІАН

Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар'єв запропонував у четвер проголосувати законопроект про обмеження недоторканності депутатів Верховної Ради.

Про це він заявив під час виступу в парламенті, інформує «Слово і Діло».

«Є законопроект №5038, який обмежує депутатів у виїзді за кордон, щоб якщо проти них порушують кримінальне провадження, вони могли відповісти на всі питання слідства. Давайте в четвер зберемося й проголосуємо», – наголосив він.

Луценко хоче повторно зняти недоторканність із МосійчукаГенеральний прокурор хоче, щоб депутати зняли недоторканність з Ігоря Мосійчука, для чого збирається повторно зробити подання до ВР.

Зазначимо, що раніше схожий законопроект зареєстрував нардеп від «Радикальної партії» Юрій Чижмарь.

Також депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Рабінович вніс законопроект про можливість призупиняти недоторканність депутатів на три місяці.

Нагадаємо, нардепа від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського планують позбавити недоторканності. Також сьогодні Верховна Рада дала добро на арешт судді Миколи Чауса, якого спіймали на хабарі в 150 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: