На посади голів чотирьох великих держкомпаній оголошено конкурс – Гройсман

Читать на русском
Мінекономрозвитку України оголосило конкурси на посади керівників чотирьох держкомпаній –Укрхімтрансаміак, ДП Електротяжмаш, Маріупольський морський торговий порт та Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Міністерство економічного розвитку України оголосило конкурси на посади керівників чотирьох держкомпаній.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло».

Конкурс оголошено для таких стратегічно важливих компаній, як «Укрхімтрансаміак», ДП «Електротяжмаш», Маріупольський морський торговий порт і міжнародний аеропорт «Бориспіль».

«Кожен, хто відчуває в собі вдосталь ініціативи, професіоналізму та завзяття, може долучитися... І головне – нам потрібні незалежні висококласні менеджери, які наведуть лад на державних підприємствах, зроблять їх успішними та прибутковими. Багато років державні підприємства були годівницями для корупціонерів і чорними дірами в Бюджеті. Через них вимивалися до приватних кишень колосальні кошти. Ми цю ситуацію вже змінюємо», – повідомляє очільник уряду.

Прем'єр також нагадав, що одним із перших рішень уряду було призначення нових незалежних менеджерів до «Укрпошти» та «http://www.slovoidilo.ua/2016/07/26/novyna/ekonomika/ukrzaliznycya-bude-reformovana-shlyaxom-vprovadzhennya-tenderiv-balchun».

Раніше повідомлялося, що в серпні 2016 року Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на вакантні посади голів місцевих держадміністрацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: