Парубій пропонує не проводити в середу пленарне засідання

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій пропонує народним депутатам відмовитися від ранкового пленарного засідання парламенту в середу, 7 вересня, й працювати повний день у комітетах.
Андрій ПарубійФото з відкритих джерел

Народним депутатам пропонують відмовитися від ранкового пленарного засідання парламенту в середу, 7 вересня, й працювати повний день у комітетах.

Із такою ініціативою виступив спікер Верховної Ради Андрій Парубій під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє «Слово і Діло».

Відповідну постанову Парубій пропонуватиме на розгляд депутатів завтра в парламенті. «Якщо буде загальна згода, ми за це проголосуємо, якщо не буде згоди – не проголосуємо. Я б хотів, щоб це питання обговорили заздалегідь, щоб завтра голови фракцій, голови комітетів дали мені сигнал – готово чи ні», – розповів спікер.

Він зазначив, що до нього звернулися голови комітетів із проханням дати в середу більше часу на роботу в комітетах.

«Крім того, багато депутатів їдуть у Криницю (в польському місті Криниця-Здруй відбудеться економічний форум – Ред.), де головні панелі відбуватимуться в середу», – пояснив голова Ради.

Нагадаємо, очільник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак розповів, що сьогодні ввечері Парубій скликає нараду голів депутатських фракцій і груп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: