Обама підтвердив на зустрічі з Путіним політику продовження санкцій

Читать на русском
Президент США зазначив, що найближчими тижнями текст документу Мінських угод буде фіналізовано для визначення послідовності, в якій він буде втілений у реальність.

Президент США Барак Обама заявив, що США не знімуть з Росії санкції, поки не будуть виконуватися Мінські угоди.

Про це лідер США повідомив на прес-конференції в китайському Ханчжоу за результатами розмови з президентом РФ Володимиром Путіним на полях саміту G20, передає «Слово і Діло» з посиланням на РІА «Новини».

«Є Мінські угоди ... проте вони не виконуються. Я дав ясно зрозуміти, що поки вони не будуть виконані, США не знімуть санкції», – підкреслив Обама.

Він зазначив, що обом сторонам важливо «скористатися можливістю найближчими тижнями, щоб фіналізувати документ і зрозуміти послідовність, в якій він буде втілений у реальність».

Чи вирішать на саміті G20 долю Донбасу за спиною України? ЕкспертПолітичний експерт розповів, про що можуть домовитися на полях китайського саміту без України.

Барак Обама також назвав зустріч із Володимиром Путіним відкритою, чесною та діловою.

Нагадаємо, США регулярно порушують питання про те, щоб Росія склала зброю та роззброїла сепаратистів на Донбасі.

Раніше канцлер ФРН Ангела Меркель уже говорила, що санкції проти Росії можуть бути скасовані лише після того, як російська сторона виконає Мінські домовленості, а Україна відновить контроль над своїм кордоном.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: