В зоні АТО за добу поранено 7 українських військових, загиблих немає

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції отримали поранення 7 військовослужбовців ЗСУ та один прикордонник.

У зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу в результаті бойових дій поранено сім українських військовослужбовців та один співробітник Держприкордонслужби, безповоротних втрат у лавах бійців АТО немає.

Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Порошенко посилює тиск на РФ щодо встановлення миру на ДонбасіПрезидент України Петро Порошенко заявив, що партнери України по «нормандському формату» Німеччина та Франція підтримали ініціативу про встановлення «режиму тиші» на Донбасі з 1 вересня.

«За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було. Один боєць отримав поранення в Авдіївці. Крім того, ще 4 наших військовослужбовців та один співробітник Державної прикордонної служби отримали поранення в результаті вибуху гранати в легковому медичному автомобілі в Станично-Луганському районі. Ще 2 військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення в Красногорівці через вибух невідомого вибухового пристрою», – повідомив спікер.

Він також зазначив, що поки не може розповісти про деталі інциденту з вибухом гранати в легковому автомобілі, оскільки наразі всі обставини з'ясовуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: