«Укроборонпром» відновить виробництво апаратів супутникового зв'язку

Читать на русском
Програма санації дозволить підприємству уникнути банкрутства й відновити виробництво апаратів супутникового зв'язку.

Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь», яке входить до структури ДК «Укроборонпром», отримало можливість відновити свої потужності та інвестувати у виробництво.

Про це повідомив заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» Володимир Кострицький, передає «Слово и Діло».

«Трудовий колектив підприємства та його новий керівник розробили план санації до порушення провадження в справі про банкрутство. Тепер «Промінь» не лише запрацює й розрахується з боргами, а й матиме можливість розвиватися та інвестувати в свої виробничі потужності», – розповів Кострицький.

Як випливає з повідомлення, «Укроборонпром» і Тернопільська обласна державна адміністрація спільно з ТДНТП «Промінь» розробили план санації. План уже затверджений Господарським судом Тернопільської області.

Такі заходи дадуть можливість уникнути порушення провадження в справі про банкрутство ТДНТП «Промінь». Підприємство також отримує можливість розблокувати свої рахунки й відновити виробничу діяльність.

В Україні створили авіабудівну корпораціюДержавна корпорація «Укроборонпром» консолідує авіабудівні підприємства України в одну структуру, створивши літакобудівний кластер – Українську авіабудівну корпорацію.

Як повідомлялося раніше, ДК «Укроборонпром» готується до створення корпорацій на основі підприємств державної власності в сфері бронетанкобудування, виробництва засобів РЕБ та боєприпасів за аналогією зі створеною раніше авіабудівною корпорацією.

Нагадаємо, «Укроборонсервіс», який входить до структури ДК «Укроборонпром», забезпечив необхідні роботи з імпортозаміщення основних елементів, що підлягають ремонту та модернізації, засобів протиповітряної оборони ЗС України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: