Стало відомо, про що Путін говорив із прем’єром Британії на саміті G20

Читать на русском
Під час зустрічі на саміті Великої двадцятки лідери Росії та Великобританії обговорили поглиблення співпраці між двома країнами.
Тереза Мей і Володимир ПутінКолаж: life.ru

Президент Росії Володимир Путін на саміті Великої двадцятки в Китайському Гуанчжоу вперше зустрівся з новим прем’єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Зазначається, що під час зустрічі політики обговорили поглиблення співпраці між двома країнами як у політичній, так і в економічній площинах.

Путін привітав Мей із призначенням на посаду голови уряду і наголосив, що перед Лондоном «стоять складні завдання».

Могеріні розповіла про плани створення армії ЄСГоловний дипломат ЄС Федеріка Могеріні запевнила, що в найближчому майбутньому Євросоюз не буде створювати власну армію.

«Для всіх зрозуміло, що перед вами і перед вашою командою стоять складні завдання, але перед нами перед усіма стоять складні завдання. Ми бажаємо вам успіхів і сподіваємося, що нам вдасться вивести наші двосторонні відносини на більш високий рівень. Тут нам точно є чим займатися і в політичній сфері, і у сфері економіки», – цитують слова Путіна журналісти.

Нагадаємо, саміт G20 стартував у китайському місті Гуанчжоу сьогодні. Триватиме він до понеділка, 5 вересня. Раніше «Слово і Діло» писало про те, що на полях саміту відбудеться зустріч щодо ситуації в Україні, проте без участі українського Президента.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: