Геращенко розповіла, чого Україна чекає від зустрічей на саміті G20

Читать на русском
Україна чекає сигнали, які за підсумками саміту будуть сформульовані лідерами Великої двадцятки в контексті порушень норм міжнародного права Росією.

Україна пильно стежить за зустрічами на саміті «Великої двадцятки» і чекає сигналу від міжнародної спільноти за підсумками саміту.

Про це в ефірі «112 каналу» повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає «Слово і Діло».

«Зараз проходить саміт і ми чітко відстежуємо всі ті зустрічі, які там відбуваються. І ті сигнали, які за підсумками саміту будуть сформульовані лідерами «Великої двадцятки» в контексті того, що Російська Федерація дозволяє собі порушення норм міжнародного права», – сказала вона.

Ірина ГеращенкоНародний депутат України

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що українське питання буде звучати на двосторонніх зустрічах в рамках саміту G20 з Росією.

Як раніше повідомлялося, лідери Російської Федерації і США домовилися про окрему зустріч у рамках саміту G20, хоча раніше така зустріч не планувалася.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: