Умерова можуть відпустити 7 вересня – дочка

Читать на русском
Заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова можуть відпустити 7 вересня. Про це його дочці Айше розповів працівник ФСБ РФ, який керує так званим слідством у цій справі.
Ільмі Умеров

Заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова можуть відпустити 7 вересня.

Про це «5 каналу» повідомила його дочка Айше Умерова з посиланням на працівника ФСБ РФ, який керує так званим слідством у цій справі, інформує «Слово і Діло».

«Нам озвучили дату – 7 вересня, коли відбудеться медична комісія, де буде представлений звіт про саме цю так звану експертизу, яка проводиться вже 16-й або 17-й день сьогодні. І сьомого числа обіцяли нам, що його відпустять додому. А як буде насправді – подивимося», – розповіла вона.

У Держдепі закликали Росію звільнити Ільмі УмероваУ Сполучених Штатах Америки закликали Росію звільнити одного з лідерів кримськотатарського народу Ільмі Умерова.

Умерова повідомила, що самопочуття батька наразі стабільно.

Нагадаємо, що Умерова звинувачують у заклику в ефірі ATR до дій, які загрожують територіальній цілісності Росії. Він заявляв, що його слова в передачі невірно переклали.

11 серпня його стало зле в суді, заступника голови Меджлісу госпіталізували. Незважаючи на це, суддя винесла постанову відправити Умерова на психіатричну експертизу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: