Старі декларації з'являться на порталі у суботу – Корчак

Читать на русском
Голова Нацагентства з питань запобігання корупції Наталя Корчак запевняє, що декларації чиновників  з'являться до вечора суботи.

Вже було активізовано 260 ключів для заповнення електронних декларацій, однак жодна з них ще не подана.

Про це в ефірі каналу «112 Україна» заявила голова Нацагентства з питань запобігання корупції Наталя Корчак, передає «Слово і Діло».

«Станом на вчора, активізовано було 260 ключів. Це означає, що 260 декларантів почали роботу над заповненням декларацій, але ніхто ще не завершив подачу декларації у повному вигляді», - відзначила вона.

Корчак підтвердила, що на подання декларації є 60 днів, зазначивши, що «декларація не заповнюється за хвилину, годину чи за кілька годин».

Щодо відсутності на публічному порталі декларацій, поданих до 1 вересня, Корчак запевнила, що вони будуть відображатися до кінця дня суботи.

«Декларації, які подавалися в систему раніше, з 15 серпня, сьогодні протягом дня будуть видні на публічному сервері. Тому що мова йде про перенесення бази даних з одної програми в іншу. Оскільки програма доопрацьовувалася, відповідно, потрібно здійснити ще певні заходи. З цими деклараціями нічого не сталося», - сказала вона.

Нагадаємо, що 1 вересня в Україні було офіційно запущено електронне декларування доходів та майна чиновників.

Станом на 2 вересня сайт Єдиного державного реєстру декларацій не містить жодного фінансового звіту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: