Рейтинг Меркель впав до рекордного мінімуму

Читать на русском
Більша половина респондентів виступає проти четвертого терміну Меркель на посаді канцлера Німеччини.

Популярність канцлера Німеччини Ангели Меркель опустилася до найнижчого рівня за останні 5 років.

Про це свідчать дані опитування ARD-Deutschlandtrend, проведеного соціологічним інститутом Infratest dimap, передає «Слово і Діло».

Негативно оцінюють діяльність Меркель 55% респондентів.

Як зазначається, такі результати дозволили Меркель посісти лише шосту сходинку в рейтингу популярності німецьких політиків.

Меркель прокоментувала ймовірність виборів на ДонбасіПитання безпеки на Донбасі досі не вирішене, тому говорити про проведення там виборів найближчим часом не доводиться.

Крім того, 51% респондентів виступає проти нового, четвертого терміну Меркель на посаді канцлера Німеччини, тоді як 46% респондентів позитивно оцінили подібний сценарій.

Також, згідно з опитуванням, найбільш популярним німецьким політиком є міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, якого підтримали 73% опитаних.

Раніше повідомлялося, що канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд вважають, що узгоджений Тристоронньою контактною групою режим припинення вогню в зоні проведення АТО на східних територіях України має стати початком стійкого припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: