Росія та США близькі до укладення угоди щодо Сирії – Путін

Читать на русском
Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія та США близькі до угоди щодо боротьби з терористами в Сирії. Він не виключає, що найближчим часом домовленості представлять міжнародному співтовариству.
Володимир ПутінФото з відкритих джерел

Росія та США близькі до угоди щодо боротьби з терористами в Сирії, яка є потенційно важливим кроком до завершення громадянської війни.

Про це в інтерв'ю Bloomberg розповів президент Росії Володимир Путін, інформує «Слово і Діло».

«Ми поступово рухаємося в правильному напрямку. Я не виключаю, що ми зможемо домовитися про що-небудь у найближчому майбутньому й представити наші домовленості міжнародному співтовариству», – заявив він.

Кравчук запропонував Порошенку та Путіну переговорити без посередниківЛеонід Кравчук вважає за необхідне ініціювати двосторонні переговори з Росією щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Кравчук вважає, що Мінські угоди зіграли свою роль.

Російський президент зазначив, що «переговори йдуть дуже складно».

«Одна з ключових проблем полягає в тому, що ми наполягаємо, й наші американські партнери не заперечують проти цього, що так звана здорова частина опозиції має бути відокремлена від радикальних угруповань і терористичних організацій», – додав Путін.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд відмовилися зустрічатися з Путіним під час саміту в Китаї, щоб обговорити ситуацію в Україні. Проте, можливо, відбудуться дві окремі зустрічі з російським президентом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: