У київському метро збільшили кількість поїздів через зростання пасажиропотоку

Читать на русском
На червоній гілці київського метрополітену додатково курсуватимуть 126 поїздів, на синій – 100, на зеленій – 16.

У зв'язку зі зростанням пасажиропотоку на всіх лініях метрополітену з 1 вересня збільшено кількість поїздів та зменшено інтервал руху.

Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену, передає «Слово і Діло».

«На Святошинсько-Броварській лінії додатково курсуватимуть 126 поїздів на добу, на Куренівсько-Червоноармійській – 100 й 16 поїздів – на Сирецько-Печерській лінії», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі також відзначили, що в робочі дні поїзди зі станції метро «Лісова» 8:09, 8:15, 8:21, 8:27, 8:34 будуть відправлятися без пасажирів.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв у травні відкрити перехоплюючий велопаркінг на метро «Лівобережна»Сказано 28 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Посадка пасажирів на ці поїзди здійснюватиметься зі станції метро «Чернігівська» для розвантаження станцій «Чернігівська», «Дарниця» та «Лівобережна».

Нагадаємо, 31 серпня станцію столичної підземки «Вокзальна» відкрили після проведення капітального ремонту ескалаторів. З 11 травня на станції в цілодобовому режимі проводився плановий капітальний ремонт. На час ремонту метрополітен був змушений закривати станцію на вхід у пікові години.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: