Стартує новий набір до патрульної поліції

Читать на русском
У МВС оголосили про новий набір до патрульної поліції, планується залучити на службу близько тисячі осіб.
Артем Шевченко

Найближчим часом буде оголошено про новий набір до патрульної поліції, планується набрати близько тисячі осіб.

Про це в коментарі Facebook повідомив речник МВС Артем Шевченко, передає «Слово і Діло».

Він також підкреслив, що миколаївські патрульні, які діяли під час п'яної сутички в центрі міста, що сталася в ніч на вівторок, будуть покарані.

«Покарають, не сумнівайся. До речі, дуже скоро в патруль буде новий набір – 1000 осіб. Буде багато інформації про це. Й мені дуже цікаво, скільки з тих, хто зараз істерить і шалено заламує руки «ой все погано, все пропало, вони погані, реформа провалена», спробують взяти на себе відповідальність і прийти служити громадянам і правопорядку. Поліцейські з інших країн не приїдуть або з інших планет не прилетять», – написав Шевченко.

Водночас спікер закликав громадян не принижувати поліцейських, а всіляко сприяти їм.

«Бурштинова мафія» в Україні повністю взята під контроль поліціїВадим Троян заступник голови Національної поліції повідомив, що бурштинова мафія спробувала почати діяти навіть у Київській області, в районі ЧАЕС, але поліція припинила ці спроби.

Нагадаємо, в ніч на вівторок, 30 серпня, двоє агресивно налаштованих молодиків вчинили низку нападів на людей у стані алкогольного сп'яніння. З відео, викладеного в інтернет-сервіс Youtube, видно, що поліція намагалася лише заспокоїти бешкетників, але жодних інших заходів не вживала. В результаті закликів перехожих одного з бешкетників посадили в патрульну машину, а другий, сівши в свій автомобіль, поїхав у невідомому напрямку.

У Нацполіції заявили, що патрульні будуть звільнені.

Нагадаємо, 3 червня 2016 року голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що до кінця року патрульна поліція з'явиться на всіх міжнародних трасах України.

Як повідомлялося раніше, у вересні в Україні буде представлена ​​концепція реформування Національної поліції до 2020 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: