Контрольні пункти в зоні АТО змінюють режим пропуску

Читать на русском
Пропуск через КПВВ в зоні АТО буде здійснюватися в нових тимчасових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 7:00 до 18:30.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО переходять на осінній період роботи.

Про це повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби України, передає «Слово і Діло».

«Зокрема, з 1 вересня пропуск осіб та транспортних засобів буде здійснюватися в нових тимчасових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів – із 7:00 до 18:30. Таким чином, час роботи КПВВ зменшується», – йдеться в повідомленні.

У відомстві пояснюють, що зміна часового режиму пов'язана з максимально можливим забезпеченням безпеки життя мирного населення, яке перетинає лінію розмежування.

«Світлий час доби зменшується, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку російських найманців», – зазначають у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, в результаті першого етапу програми «Чисті руки» зафіксовано 535 випадків відмови прикордонників від неправомірної вигоди, водночас 29 – спіймалися на хабарах.

Як повідомлялося раніше, Державна прикордонна служба України проводить очищення своїх лав від корупційних елементів. Для цього у відомстві посилили роботу підрозділів внутрішньої безпеки та організували антикорупційну акцію «Чисті руки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: