Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок Кабміну

Читать на русском

У період з 17 до 30 серпня члени Кабінету міністрів України роздали 18 обіцянок. За цей час уряду вдалося виконати 6 обіцянок і жодної не провалити. «Слово і Діло» пропонує до вашої уваги традиційний дайджест обіцянок українського уряду.

Виконані обіцянки стосувалися різних тем – починаючи від освіти, закінчуючи військовими справами. Так, із шести обіцянок дві належать міністру освіти і науки Лілії Гриневич. Їй вдалося зробити методичні рекомендації з навчально-виховного процесу в початковій школі загальнодоступними, а також дозволити учням початкової школи писати олівцем.

Також свої зобов'язання виконали прем'єр-міністр Володимир Гройсман (профінансував будівництво митного терміналу Одеського морвокзалу), міністр оборони Степан Полторак (розпочав підготовку операторів для безпілотних літальних апаратів), міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик (виплатив борги із заробітної плати шахтарям держшахт до Дня шахтаря) і міністр молоді та спорту Ігор Жданов (призери літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро отримали збільшену винагороду).

Більш детальну інформацію дивіться на інфографіку:

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: