Новим послом Італії в Україні став Давіде Ла Чечіліа

Читать на русском
Новим послом Італії в Україні призначено Давіде Ла Чечіліа. Раніше обов'язки посла Італії в Києві займав Фабріціо Романо.

29 серпня 2016 року надзвичайним і повноважним послом Італії в Україні став Давіде Ла Чечіліа, повідомляє італійське посольство в Києві.

Про це повідомляє «Інтерфакс», передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією на офіційному сайті посольства, Д. Ла Чечіліа народився в Римі в 1961 році, закінчив Римський Університет за напрямом «політологія».

У 1989 році почав свою дипломатичну кар'єру з роботи в Державному секретаріаті. У 1992 році став першим віце-консулом в Гонконзі, в 1996 році - першим секретарем в Лондоні. У 1999 році, повернувшись в Рим, він був призначений на посаду начальника Генерального секретаріату.

Італія відмовилася зняти санкції з РосіїІталійський парламент не підтримав проект резолюції щодо скасування санкцій проти Росії, яку запропонувала проросійська партія «Рух 5 зірок».

З 2001 по 2005 рік очолював Торгово-економічний відділ посольства Італії в Токіо, потім, до 2009 року, перебуває на посаді заступника глави місії в Тель-Авіві.

У період з 2009 по 2013 рік працював в Римі, спочатку на посаді начальника відділу країн Близького Сходу, а згодом – на посаді координатора миротворчого процесу на Близькому Сході.

У 2011 році отримав ранг повноважного міністра, а в 2013 році став генеральним консулом в Єрусалимі.

Нагадаємо, посол США в Україні Марі Йованович офіційно вступила на посаду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: