Податківці прикрили схему ввезення в Україну елітних автомобілів

Читать на русском
Податкова міліція Івано-Франківської області викрила незаконну схему ввезення на територію України елітних автомобілів.

Співробітники оперативних підрозділів Державної фіскальної служби України в Івано-Франківській області викрили незаконну схему ввезення на територію України елітних автомобілів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДФС.

В результаті восьми проведених обшуків було виявлено та вилучено 370 тис. грн і $5,7 тис., 11 електромобілів, 57 експертних висновків із додатками, печатки, а також вантажні митні декларації, інвойси та сертифікати.

«Крім того, на митному посту «Коломия» Івано-Франківської митниці припинено митні процедури щодо семи транспортних засобів для проведення слідчих дій», – уточнили в прес-службі.

Також було встановлено, що керівники двох приватних підприємств за попередньою змовою групою осіб у ході ввезення в Україну елітних автомобілів ухилилися від сплати податкових та митних платежів на суму майже 3,8 млн грн.

У ДФС порахували, скільки мільйонерів живе в КиєвіУ 2016 році в Києві дохід понад 1 млн грн задекларували 1600 людей, кажуть у Державній фіскальній службі України.

Зловмисники використовували підконтрольні підприємства та підставних осіб.

В рамках розслідування відкритого справу за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів) КК.

Як повідомлялося раніше, військова прокуратура спільно зі Службою безпеки затримала першого заступника начальника Головного управління ДФС у Миколаївській області Романа Підгородинського.

Нагадаємо, за першу половину 2016 року слідчі податкової міліції ДФС відшкодували державі 421,2 млн грн завданих збитків у судовому порядку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: