Головою АП призначений Ігор Райнін із Харківської ОДА

Читать на русском
Президент висловив побажання, щоб Ігор Райнін зміг поширити успіхи своєї роботи в Харківській області на всю Україну.
Ігор Райнін

Головою Адміністрації Президента призначено колишнього очільника Харківської обласної держадміністрації Ігоря Райніна.

Відповідне розпорядження зробив Президент Петро Порошенко, передає «Слово і Діло».

«Я думаю, що це правильне рішення, коли представник східної області України очолює адміністрацію Президента як ефективний менеджер, який використовує весь свій досвід і в питанні проведення децентралізації, і в питанні ефективної реалізації того комплексу реформ, про які ми з Борисом Євгеновичем (Ложкіним – Ред.) та Ігорем Львовичем (Райніним – Ред.) говорили», – сказав Глава держави.

Президент висловив сподівання, що Райнін зможе поширити успіхи своєї роботи в Харківській області на всю Україну. При цьому Порошенко відзначив успішну роботу Райніна на посаді голови Харківської ОДА.

Нагадаємо, 3 лютого виповнився рік відтоді, як Ігор Райнін очолив Харківську область. За підсумками 2015 року очолюваний ним регіон посів четверте місце серед усіх областей України за соціально-економічним розвитком.

Рік тому «Слово і Діло» напередодні місцевих виборів запустило серію інфографік, присвячених аналізу рівня ефективності українських мерів і губернаторів. Райнін очолив рейтинг найвідповідальніших губернаторів України.

«Слово і Діло» зафіксувало 84 обіцянки Ігоря Райніна, 67 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності колишнього голови Харківської ОДА – 80%. Із повним переліком обіцянок нового очільника АП можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: