В Україні створили Федерацію футболу Криму

Читать на русском
У Бериславі є вся необхідна для клуба інфраструктура, Таврія почне матчі на аматорському рівні.

У місті Берислав Херсонської області 27 серпня відбулася установча конференція зі створення Федерації футболу Криму.

Про це повідомляється на офіційному сайті Федерації футболу України, передає «Слово і Діло».

Президентом новоствореної організації було обрано Сергія Куніцина. Віце-президентами стали Микола Паламарчук та Дмитро Білоцерковець.

Під час конференції Куніцин заявив про плани відновлення виступів клуба «Таврія» із Сімферополя. Тепер клубна база буде розташована в Бериславі. команда почне грати на аматорському рівні.

Вадим ІвченкоНародний депутат України
Івченко пообіцяв ініціювати законопроект «Про футбол»Сказано 6 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Раніше у ФФУ планували відродити «Таврію» в Херсоні, однак у зв'язку зі складнощами в пошуках інвестора та виділенні землі під будівництво стадіону для «Таврії» було обрано місце базування в місті Берислав. Тут вже є необхідна для клуба інфраструктура.

Нагадаємо, 25 квітня 2016 року народний депутат України Андрій Павелко запевнив, що в Херсоні запрацює Федерація футболу Криму. За його словами, Херсон стає другою батьківщиною для кримських переселенців.

Трохи раніше, 30 березня 2016 року, народний депутат України, екс-президент футбольного клуба «Таврія» Сергій Куніцин пообіцяв, що в Україні регулярно проходитимуть футбольні турніри «Крим – це Україна!» доти, доки півострів знову не буде в складі України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: