Насіров розповів, скільки податків надійшло до місцевих бюджетів із початку року

Читать на русском

Київ є лідером серед регіонів за сумою сплати податкових платежів до місцевих бюджетів станом на 1 серпня 2016 року.

З початку року до бюджетів регіонів України надійшло 77,9 млрд гривень, на першому місці серед яких Київ із 9,5 млрд грн.

Про результати надходжень до місцевих бюджетів повідомив глава Державної фіскальної служби України Роман Насіров, передає «Слово і Діло».

«Серед регіонів за сумою сплати податкових платежів до місцевих бюджетів станом на 1 серпня 2016 року лідирує Київ. Столиця збільшила відрахування в січні-липні 2016 року порівняно з відповідним періодом минулого року на 40,5% – з 6,8 мільярдів гривень до 9,5 мільярдів гривень», – підкреслив глава служби.

На друге місце за розміром надходжень вийшла Дніпропетровська область. За 7 місяців 2016 року до місцевого бюджету надійшло 7,6 млрд грн, що на 39% або на 2,1 млрд грн більше порівняно з аналогічним періодом 2015 року.

Раніше повідомлялося, що глава ДФС Роман Насіров вважає, що цього рку очолюване ним відомство зможе вивести з тіні близько 25 млрд гр.

Нагадаємо, система «Єдине вікно», покликана спростити митні процедури, повністю готова до обслуговування підприємств.

«Слово і Діло» зафіксувало 25 обіцянок глави ДФС України Романа Насірова, 6 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 24%. З повним переліком обіцянок глави ДФС можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: