Турчинов назвав причину популярності української зброї в світі

Читать на русском
В умовах кризи глобальної системи колективної безпеки, якісна українська зброя буде користуватися високим попитом.

Попит на українську зброю в світі лише зростатиме, оскільки вона проходить тестування на полі бою.

Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час презентації новітньої зброї й техніки на ДП «Київський бронетанковий завод» повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Я нагадаю ще одне завдання: поновити українських виробників військової техніки на світових ринках. Це реальне завдання, тому що, на відміну від багатьох інших зразків зброї та військової техніки, наша зброя й техніка проходять випробування на полі бою», – сказав секретар РНБО.

За його словами, в умовах кризи глобальної системи колективної безпеки попит на якісну українську зброю лише збільшуватиметься.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов пообіцяв амністію сепаратистам, які складуть зброюСказано 2 травня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«Це пріоритетне завдання, щоб коли говорили «українська зброя», то всі розуміли, що це найкраща зброя. Таке завдання стоїть перед нами», – сказав Турчинов.

Як повідомлялося раніше, Олександр Турчинов провів нараду з питання підготовки оборонного бюджету на 2017 рік, в ході якої акцентував на розвитку ракетних комплексів та артсистем.

Нагадаємо, Генеральний штаб Російської Федерації продовжує випробовувати новітнє озброєння на Донбасі під час кривавих провокацій.

«Слово і Діло» зафіксувало 130 обіцянок секретаря РНБО Олександра Турчинова, 67 з яких він виконав. Коефіцієнт відповідальності політика – 52%. З повним переліком обіцянок Турчинова можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: