У Києві знайдений мертвим російський журналіст

Читать на русском
У Києві на Подолі знайдений мертвим журналіст, засновник російського інформаційного агентства Новий Регіон Олександр Щетинін.
Російський журналіст Олександр Щетинін

Засновник російського інтернет-видавництва «Новий Регіон», журналіст Олександр Щетинін знайдений з вогнепальним пораненням голови у своїй київській квартирі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає «Слово і Діло».

«За попередніми висновками судмедексперта, смерть настала в період з 20-ї до 21:30. З'ясувалося, що уродженець Російської Федерації, 1962 р., кілька років жив у Києві, був директором інтернет-видавництва», – йдеться у повідомленні.

При огляді місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет і передсмертну записку. Двері в квартиру були зачинені, обстановка у квартирі не порушена.

Суд дозволив розкрити банківський сейф Павла ШереметаПечерський районний суд Києва дозволив надати слідчим доступ до банківської комірки журналіста Павла Шеремета, загиблого 20 липня.

Відомості про подію належним чином зареєстровані, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією – «самогубство». Поліція встановлює всі обставини події.

Зазначимо, що Щетиніна знайшли 28 серпня на балконі його друзі, які прийшли привітати його з днем народження.

Нагадаємо, що 20 липня, у Києві в результаті вибуху автомобіля загинув журналіст «Української правди» та ведучий радіо «Вести» Павло Шеремет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: